Contant geld afstorten voor zakelijke klanten

Contant geld afstorten voor zakelijke klanten


Travelex werkt samen met VTS-waardetransport om zakelijke klanten snelle en veilige manieren te bieden om contant geld in sealbags te storten:

  1. Waardetransport rechtstreeks van en naar uw locatie(s)

Transport tarief is afhankelijk van de locatie waar uw bedrijf is gevestigd, vanaf € 32,50 per transport/stop voor de eerste koffer met een limiet tot € 50.000,- tegenwaarde tijdens kantooruren. Dit tarief is exclusief geldtransport risicoverzekering (€ 3,00) en BTW (21%).

Gedurende de overeenkomst dekt VTS de risico’s tijdens transport geheel af door middel van een geldtransport risicoverzekering.

  1. Afstorten bij een van de 50 vestigingen van Travelex, waarbij het volgende van toepassing is:
    • Sealbags met een inhoud tot € 7.500,- worden op de vestiging verwerkt waarna de tegenwaarde binnen enkele dagen door Travelex wordt overgemaakt op uw rekening; U betaalt alleen verwerkingskosten
    • Sealbags met een inhoud boven de € 7.500,- worden in bulk door VTS in het reguliere waardetransport bij de vestiging van Travelex opgehaald en afgeleverd bij de geldtelcentrale van Travelex. De tegenwaarde wordt binnen enkele dagen door Travelex overgemaakt op uw rekening. U betaalt voor dit transport een tarief van € 8,- per sealbag tot € 50.000,- tegenwaarde.

VTS verzorgt alleen het waardetransport, voor geldverwerking zult u een separate afspraak moeten maken met Travelex, als financiële dienstverlener. De kosten voor het verwerken van uw geld is afhankelijk van het volume en de frequentie. Neemt u hiervoor a.u.b. contact op met Travelex.

Aangezien de banken, ING, Rabobank en ABN Amro hun geld niet meer laten verwerken door Geldmaat maar door waardetransporteurs, hebben Travelex en VTS een partnerovereenkomst afgesloten. Travelex is ingeschreven in het register van De Nederlandse Bank en werkt met een PSD 2 licentie. Zij verwerken de gelden en zorgen voor storting op uw rekening. Indien u kasgeld nodig heeft kunt u dit bij hen bestellen.

*Voordat u zakelijke klant kunt worden bij GWK Travelex dienen zij eerst het Know Your Customer proces met u te doorlopen. Acceptatie is onder voorbehoud van een positieve beoordeling van de afdeling compliance


Voor meer informatie en mogelijkheden:

Contact Travelex

W: https://www.gwktravelex.nl/zakelijke-valuta-services/contant-geld-afstorten-zakelijke-klanten

E: gwksales@travelex.com

T: 020-5690681

Contact VTS waardetransport

W: https://vtsnederland.nl/

E: info@vtsnederland.nl

T: 085-4865005