Partners

Partners

Vreemdgelddirect is dé specialist op het gebied van contant (buitenlands) geld. Uiteraard geldt dit ook binnen de maritieme sector.

De medewerkers van Vreemdgelddirect beschikken allemaal over een ruime ervaring als het gaat om het verkopen en leveren van Cashgeld (CtM) aan boord van schepen of op kantoor. Tegen een zeer aantrekkelijke tarief wordt uw bestelling verwerkt en in transport gegeven. Spoedbestellingen binnen een dag behoren tot de mogelijkheden. 
Wilt u meer informatie, neem dan even contact met ons op!

Gaat u op vakantie buiten de Eurozone? Dan is het altijd handig om lokale valuta mee te nemen. GWK Travelex staat wereldwijd bekend als betrouwbaar geldwisselkantoor. Onze uitgebreide kennis, expertise in vreemde valuta en uitstekende klantenservice is een bewezen succesvolle combinatie voor reizigers. 

GWK Travelex was vroeger het Grenswisselkantoor en wordt vaak kortweg GWK genoemd. Met 1400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 verschillende landen is GWK Travelex wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta. Meer weten, neem dan even contact met ons op.

In2Retail is een jong en snel groeiend bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in geldautomaten en betaaloplossingen. 
De focus van In2retail richt zich op pos oplossingen, e-pos oplossingen, VATrefund oplossingen en geldautomaten. 

In2Retail opereert op de Europese markt, onder andere in Nederland, Engeland, Spanje en Portugal. 
Onze geldautomaten voldoen aan de Nederlandse eisen.

In2Retail is 100% eigendom van de Insureholding. Onder deze holding vallen ook Insure ATM en In2ATM. Daarnaast werken we nauw samen met Visa, Mastercard, Maestro en Vpay. Meer informatie

Overal waar contant geld geteld en verwerkt moet worden, heeft Cikam oplossingen om het geld sneller te tellen, efficiënter te verwerken maar vooral om de veiligheid rondom contant geld te verhogen. Dit doet Cikam onder andere binnen de retail, geldtelcentrales van Nederland en de amusementsindustrie.

Veilige geldverwerking
Gaat er contant geld om in uw bedrijf? En wilt u dit sneller tellen en efficiënter verwerken? Cikam biedt de oplossing. Onze automatische kassasystemen, afstortkluizen en geldtelsystemen zorgen voor een betrouwbare én veilige geldverwerking. Zowel voor frontoffice als backoffice. Neem gerust contact met ons op.

Sinds 1991 staan we met ons team garant voor uw Zorgeloos Cashmanagement.
Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis van het vak, voeren wij vol passie onze service uit voor meer dan duizend klanten.

Hoe veilig & efficiënt wilt u ondernemen als het gaat om Cashmanagement? Om u hier meer inzicht in te geven hebben we op verschillende levels pakketten samengesteld. Van veilig en efficiënt tot intelligent ondernemen. Heeft u nog een extra uitdaging? Laat het ons weten, wij kijken graag met u mee. Geef ons een belletje of kom op de koffie.

ABW weet alles van bedrijfsverzekeringen en voor de transportsector in het bijzonder. Al ruim een kwart eeuw bemiddelen wij in alle noodzakelijke verzekeringen voor bedrijven en hun medewerkers.

ABW Verzekeringen is een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). Nederland telt een groot aantal aanbieders op het gebied van financiële diensten. Wij selecteren periodiek voor u die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs/prestatieverhouding leveren. Neem contact met ons op

Maas Autogroep is trots dealer en servicepunt van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens. Naast onze showrooms en werkplaats beschikt Maas Autogroep ook over een eigen schadewerkplaats en een groot occasioncenter.  Kiezen voor Maas betekent kiezen voor een hecht familiebedrijf waarin de passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze merken vragen om ondernemende mensen die met passie willen presteren. We geven onze mensen vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. We investeren veel in de ontwikkeling van onze mensen. Neem contact met ons op.