Geldverwerking

Geldverwerking

Contant geld is nog steeds het meest betrouwbare betaalmiddel dat er bestaat en zal nooit verdwijnen, maar de contant geldmarkt is behoorlijk aan het veranderen.
Het weren van contant geld door de banken, de afname van sealbag afstortautomaten in dorpen en steden, allemaal zaken waar bedrijven die cash betalingen ontvangen en deze bedragen willen afstorten naar hun bankrekening behoorlijke hinder van kunnen ondervinden.

Transport én geldverwerking

VTS biedt naast het waardetransport ook geldverwerking aan.

Wij bieden niet alleen een oplossing aan voor geldverwerking van Eurobiljetten én munten, maar ook voor vreemde valuta biljetten.

Wij werken hierin samen met Travelex en Vreemdgelddirect (handelsnaam van GCF N.V.) , beiden financiële dienstverleners die geregistreerd staan bij de Nederlandse Bank.

Voordat VTS voor uw bedrijf waardetransport kan verrichten moet er een overeenkomst met een van deze financiële partners worden afgesloten die de gelden naar uw rekening kunnen overmaken.

*Voordat u zakelijke klant kunt worden bij Travelex of GCF dient u eerst het Know Your Customer proces te doorlopen. Acceptatie is onder voorbehoud van een positieve beoordeling van de afdeling compliance. U dient zelf contact met Travelex of GCF op te nemen.

Bel voor meer informatie met 085 4865000 of vul het contactformulier in