Cash to Master

Cash to Master

Schepen zijn vaak maandenlang op zee. Op het moment dat een schip de haven aandoet moet de kapitein salarissen aan de bemanning uitkeren of nieuwe onderdelen, proviand en benodigdheden betalen. Dat gebeurt in veel gevallen met cash geld. De scheepsagenten bestellen bij de financiële instelling bankbiljetten- Euro’s of vreemde valuta- en vragen VTS om dat geld aan boord af te leveren in handen van de kapitein (de master). Dat moet binnen een bepaalde tijd gebeuren, want of de bemanning gaat van boord of het schip wil vanwege de hoge havengelden de haven zo snel mogelijk weer verlaten.

VTS is als waardetransporteur dé specialist op het gebied van Cash to Master Service. Wij verrichten deze dienstverlening 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle Nederlandse havens.
VTS werkt hiervoor als onafhankelijke waardetransporteur samen met banken en financiële dienstverleners, zoals onder andere GWK Travelex, Vreemdgelddirect (handelsnaam van G.C.F. NV), ABN Amro, ING en Rabobank.

Bedragen boven de € 10.000,- moeten altijd aangegeven worden bij de douane.
Onze transporttarieven voor CTM zijn inclusief douaneverklaring- indien door de klant gewenst en aangegeven- en verzekering.

Neem contact met ons op over tarieven en mogelijkheden via: telefoonnummer 085 4865 000 of Email info@vtsnederland.nl

https://www.facebook.com/jeroenvanrossumphoto/