Partners

VTS werkt samen met vele partners. Een aantal hiervan willen wij u graag van harte aanbevelen.

CIKAM

Overal waar contant geld geteld en verwerkt moet worden, heeft Cikam oplossingen om het geld sneller te tellen, efficiënter te verwerken maar vooral om de veiligheid rondom contant geld te verhogen. Dit doet Cikam onder andere binnen de retail, geldtelcentrales van Nederland en de amusementsindustrie.

De Easy Cash is een automatisch kassasysteem dat volledig gesloten is en door een waardetransporteur geserviced kan worden. De cassettes zijn beveiligd met bankbiljettenverminkingsmodules. Deze zijn conform de geldende richtlijnen en door de waardetransporteurs geaccordeerd. Alle bankbiljetten en munten worden volgens ECB-normering gecontroleerd en verwerkt. Het systeem is aan te sluiten op iedere kassasoftware en aan buizenpost.

volg de link voor een verhaal uit de praktijk

logo-vreemdgelddirect

Vreemdgelddirect.nl (Money Service Online) maakt het u extra gemakkelijk; u hoeft voortaan de deur niet meer uit voor uw vreemde valuta. Dus niet meer wachten in de rij bij een bank of wisselkantoor en ook geen reis- en parkeerkosten meer. Dat is niet meer van deze tijd. Gewoon simpelweg plaatsnemen achter uw PC, ónline uw vreemde valuta bestellen en thuis of op het werk laten bezorgen en dat natuurlijk tegen aantrekkelijke condities.

Vreemdgelddirect.nl is er niet alleen voor particulieren. Zij bieden ook zeer interessante mogelijkheden voor maritieme bedrijven- Cash to Master-  en zakelijke relaties. Naast een stuk maatwerk zijn er tal van andere voordelen. Bent u benieuwd? Klik op de link voor de website. 

GWK Logo_2

Heeft u voor uw bedrijf, opererend in de maritieme sector, regelmatig cash euro’s en vreemde valuta nodig? GWK Travelex kan deze, als de specialist in cash geld, moeiteloos leveren en beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van het leveren van cash diensten aan gerenommeerde bedrijven binnen de maritieme sector

Als de cash geld specialist beschikt GWK Travelex over een ruime voorraad euro’s en vreemde valuta die wij snel, veilig, efficiënt en tegen scherpe tarieven kunnen leveren, zowel bij u aan boord als op kantoor. Voor het transport maken wij gebruik van een specialist op het gebied van deze Cash to Master Service.

Meer informatie: klik op de link voor de website.

tours & tickets

Tours & Tickets is gevestigd in het hart van Amsterdam en heeft meer dan dertig jaar ervaring als een flexibele reisorganisatie. Tours & Tickets is gespecialiseerd in het organiseren van excursies in Amsterdam, Nederland en België, en biedt verschillende kaarten en arrangementen voor musea, attracties en rondvaarten.

Meer informatie; volg de link voor de website

IN2RETAIL IS SPECIALIST IN ATM OPLOSSINGEN

In2Retail is een jong en snel groeiend bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in geldautomaten en betaaloplossingen.
De focus van In2retail richt zich op pos oplossingen, e-pos oplossingen, VAT refund oplossingen en geldautomaten.

In2Retail opereert op de Europese markt, onder andere in Nederland, Engeland, Spanje en Portugal.
Onze geldautomaten voldoen aan de Nederlandse eisen.

In2Retail is 100% eigendom van de Insureholding. Onder deze holding vallen ook Insure ATM en In2ATM. Daarnaast werken we nauw samen met Visa, Mastercard, Maestro en Vpay.

Meer informatie, klik op de link voor de website.

abw

ABW (Assurantie Bemiddeling Wegtransport) weet alles van bedrijfsverzekeringen en voor de transportsector in het bijzonder. Al ruim een kwart eeuw bemiddelen wij in alle noodzakelijke verzekeringen voor bedrijven en hun medewerkers. Omdat wij onze klanten goed kennen, kunnen wij altijd het juiste advies geven, bijvoorbeeld wanneer wetten of regelingen veranderen, maar ook bij veranderingen in hun eigen organisatie. Vertrouwen, marktkennis, transparantie en persoonlijke klantgerichtheid zijn de belangrijkste pijlers van onze bedrijfsvoering.

Meer informatie: klik op de link voor de website

Wij zijn Moneytronic

Sinds 1991 staan we met ons team garant voor uw Zorgeloos Cashmanagement. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis van het vak, voeren wij vol passie onze service uit voor meer dan duizend klanten.
Heeft u een extra uitdaging waardoor u een advies van ons nodig heeft aangaande uw specifieke situatie of wens.
Wij komen graag met onze kennis en ervaring vrijblijvend bij u langs.

Meer informatie: klik op de link voor de website